FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/03/2014

La FEEC s’uneix al Dia Mundial de l’Activitat Física

Societat

El Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil) impulsat per Agita Mundo, una organització independent que rep el suport de la Organització Mundial de la Salut (OMS) per lluitar contra el sedentarisme. La Secretaria General de l’Esport, a través del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física (PNPAF) impulsa un any més aquesta festa de l’esport que se celebra a tot el món, difonent el mateix missatge arreu: “Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia”.

Des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’anima a tots els clubs esportius i centres excursionistes a celebrar-ho informant de les activitats que es realitzaran durant la jornada, afegint-les al registre d’accions del Dia Mundial a la pàgina web del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut, amb la intenció de superar el registre d’altres anys i demostrar que Catalunya és partícip d’aquesta festa. A més a més, també s’han preparat 100 “trucs” perquè aquells qui ho vulguin puguin celebrar el dia de forma individual i activa.

La FEEC ofereix diferents activitats esportives en el seu calendari per al cap de setmana del dia Mundia de l’Activitat Física: