FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/11/2013

La FEEC promou el Dia Internacional de les Muntanyes amb un concurs fotogràfic

Excursionisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la plataforma We Love Mountains impulsen a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes mitjançant l’enviament de fotografies que es facin aquests dies des dels cims.

Les fotografies es poden enviar a través de les xarxes socials com Facebook, Instagram o Twitter utilitzant el hashtag #welovemountains i indicant el lloc des d’on han estat preses. Les imatges que també incorporin el hashtag #FEEC, formaran part d’un àlbum especial al Facebook de la FEEC, a partir del qual es triarà una foto que sortirà publicada a la revista Vèrtex de gener-febrer.

Dins del calendari d’activitats que es celebraran entorn el Dia Internacional de les Muntanyes, cal destacar el recapte d’aliments amb la col·laboració del Banc dels Aliments que es farà el 30 de novembre i l’1 de desembre a la Fira de Santa Llúcia de Canyelles (Parc d’Olèrdola) i el 8 de desembre a la Fira del Tió de la Mura (Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac).

Des de l’any 2003 la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació) promou cada 11 de desembre el Dia Internacional de les Muntanyes, per fomentar la protecció de les serralades i els boscos del planeta.