FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/03/2015

La FEEC presenta la ruta dels Senders del 1714 al Congrés de la Federació Francesa de Senderisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha participat al Congrès de la Federació Francesa de Senderisme (Fédération Française de la Randonnée Pédestre) que s’ha celebrat a Talteüll (el Rosselló, Catalunya Nord) els dies 27, 28 i 29 de març.

En aquest espai, la FEEC ha compartit un estand amb l’Agència Catalana de Turisme per promocionar la pràctica del senderisme i la xarxa de senders homologats de Catalunya, així com altres activitats excursionistes de muntanya. A més, s’hi ha realitzat la presentació de la tasca de la Federació en l’àmbit de la promoció i la difusió del senderisme a Catalunya, així com el paper de les entitats i la xarxa de voluntariat per a la conservació dels més de 9.000 quilòmetres de senders homologats del país.

En la presentació, que ha realitzat el vicepresident segon i cap de Comunicació i Màrqueting de la FEEC, Lluís Simó, i del vicepresident tercer i cap de l’Àrea de Territori, Josep Casanovas, també ha participat l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

En el mateix acte s’ha presentat la ruta dels Senders del 1714, el projecte de caminar a través de la història de la Guerra de Successió, a través dels 10 punts clau, amb inici a les terres de ponent, a Lleida, fins al mercat del Born a Barcelona, passant per la Seu d’Urgell i altres municipis de Catalunya en 28 etapes i 645 quilòmetres.