FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC organitza una sessió de treball entre els tècnics docents dels instituts públics | FEEC

Notícies - 03/10/2014

La FEEC organitza una sessió de treball entre els tècnics docents dels instituts públics

Formació

La formació de Tècnics d’esports de muntanya i escalada a Catalunya s’ofereix en cinc Instituts públics actualment: la Pobla de Segur, l’Abat Oliba de Ripoll, el CAR de Sant Cugat, l‘Alt Berguedà de Bagà i Amposta. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participa en aquesta formació impartint els blocs específics amb Instructors / Tècnics de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM).

D’acord amb el Departament d’Ensenyament i els Instituts, la FEEC ha organitzat una sessió de treball sobre aquesta formació específica el dissabte 27 de setembre. En aquesta sessió hi han assistit vuit tècnics formadors dels diferents centres i s’ha comptat amb l’assessorament d’una especialista tècnica i pedagògica. En aquesta primera jornada la temàtica central ha estat el certificat de primer nivell d’excursionisme i els objectius han estat posar en comú les línies de treball, unificar els continguts i exposar el funcionament a cadascun dels centres per tal de donar una formació el més homogènia possible entre ells.

Des de la FEEC es facilitarà un espai a la plataforma digital de l’Àrea de Formació per tal que aquest grup pugui seguir treballant en aquests temes a distància. La Federació vol agrair la col·laboració de l’especialista tècnica i pedagògica, així com també la de l’Institut de la Pobla de Segur per acollir la jornada i facilitar les instal·lacions.