FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: El Joc
Foto: El Joc

Notícies - 11/04/2023

La FEEC obre la convocatòria al Curs de Monitor de Marxa Aquàtica

Tarragonès Marxa aquàtica Formació

L’Àrea de Formació i ECAM de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) engega una nova convocatòria per al Curs de Monitor de Marxa Aquàtica de l’1 al 4 de juny a Torredembarra (Tarragonès).

Aquest curs té com a objectiu formar a les persones que de manera voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats, dels clubs excursionistes i de la mateixa federació.

Les competències dels monitors i monitores són dinamitzar les pràctiques de la marxa aquàtica dins de les entitats i els clubs excursionistes, promoure-les i oferir suport tècnic i de seguretat i, finalment, assessorar en les activitats relacionades amb aquesta disciplina.

El curs s’iniciarà l’1 de juny i s’allargarà quatre dies amb sessions presencials teòriques i pràctiques. Les classes de teoria s’impartiran al Centre de Formació del Port de Torremdebarra i, les de pràctica, a la Platja de la Paella, prop del citat port. Les places per a realitzar-lo s’assignaran per ordre d’inscripció amb un màxim de 24 inscrits i un mínim de 8.

Per a formalitzar les admissions cal fer-ho a través del gestor d’inscripcions de la FEEC abans del 25 de maig. A la mateixa pàgina pot consultar-se la informació detallada: requisits mínims, material obligatori i preu, entre d’altres.

Des de la FEEC, pròximament, s’informarà del calendari de proves d’aquesta especialitat.