FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 21/05/2024

La FEEC impulsa el Premi Sergi Mingote per la inclusió a la muntanya

Entitats Inclusió

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de la seva Àrea d’Inclusió, obre la convocatòria per a la concessió del 1r Premi Sergi Mingote. Aquesta subvenció reconeixerà el treball i la implicació de les entitats en promoure la inclusió i l’accessibilitat en les activitats a la muntanya.

El termini per a tramitar la candidatura al premi començarà l’1 de setembre i finalitzarà el 30 de novembre d’enguany, ambdós inclosos. En aquest període, cal enviar la sol·licitud en línia, així com tota la documentació que es detalla a les normatives del reconeixement, i tramitar-la mitjançant l’eina Subvencions en línia de l’Àrea privada del web de la FEEC.

Pel que fa als criteris d’adjudicació de la subvenció, es tindran en compte la valoració de les pràctiques i les iniciatives desenvolupades per les entitats en la inclusió i la solidaritat a la muntanya, així com el seu impacte i la seva continuïtat en el temps i la divulgació d’aquestes en conferències, xerrades o articles.

Un jurat format per membres d’Onat Foundation, Rodamunt, el cap de l’Àrea d’Inclusió de la FEEC, Albert Pendon, i el president de la FEEC, Jordi Merino, avaluaran les candidatures i escolliran una entitat guanyadora. El premi s’entregarà a la Festa de la FEEC del 2025.

Sergi Mingote al Lohtse desplegant la bandera de la FEEC.

La Federació impulsa aquest premi en honor a l’alpinista Sergi Mingote, qui va destacar per les seves gestes a les muntanyes més altes del món, com també per la seva dedicació a promoure valors com la inclusió i l’accessibilitat en l’àmbit de l’alpinisme i les activitats a la muntanya. Mingote era conegut per ser una persona compromesa amb la responsabilitat social i amb l’obertura de l’esport de muntanya a tothom.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre el premi cal contactar amb l’Àrea d’Inclusió a través del correu electrònic area.inclusio@feec.cat.