FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Twonav
Foto: Twonav

Notícies - 20/06/2022

La FEEC i Twonav tanquen un acord per a millorar la seguretat a la muntanya

Entitats Federats

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’empresa Compegps Team S.L. han arribat a un acord de col·laboració per a facilitar els productes de Twonav a tots els federats, clubs i entitats de la FEEC.

L’acord contempla diferents programes els quals s’han treballat conjuntament per a poder planificar un full de ruta que faciliti l’accés a productes que beneficien la seguretat dels practicants que fan activitats de muntanya.

Twonav és una empresa experta en orientació outdoor: senderisme, excursionisme, ciclisme etc.. L’empresa redimensiona les experiències a l’aire llire per a que l’usuari gaudeixi de les rutes de forma segura, gràcies a un ecosistema de productes i serveis: GPS, accesoris i software per a la preparació de rutes.

L’acord, on el responsable de curses per muntanya de la FEEC, Ramon Regí, ha estat l’encarregat de tancar les negociacions, s’ha signat a la seu de la FEEC amb el mateix president, Jordi Merino, i el representant de TwoNav.

 

Tots els federats i federades en tindran un 20% de descompte directe en la compra d’aquests productes Twonav i un any de subscripció gratuïta al pla PRO que ofereix la mateixa empresa.

A més a més gaudiran d’un 50% de descompte en al compra de la llicència “Land” del producte amb els mapes més destacats i actualitzats per a GPS.

Per a poder gaudir d’aquests avantatges la compra es farà al portal específic que s’ha creat al web de Twonav. El federat o federada haurà de posar el seu nom, la seva llicència i clicar a ENVIAR.  Automàticament a la mateix pàgina rebrà el codi que haurà de posar al carrito quan compri per tal de que se li apliqui el 20%

Les entitats que vulguin adquirir aquest producte per a les seves activitats han de fer-ho enviant un correu electrònic a marketing@twonav.com