FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 23/03/2021

La FEEC i TUGA fan entrega a Caritas dels beneficis obtinguts amb la venda de mascaretes

Federats

La FEEC i TUGA han lliurat a Caritas un xec amb la quantitat de 1.545€ que són els beneficis obtinguts amb la venda de mascaretes del centenari de la FEEC.

La bona resposta dels federats i federades i de la gent que fa muntanya i ha volgut ajudar ha fet possible poder lliurar aquesta quantitat a l’ONG que treballa intensament aquests dies, ja que estan trucant a la porta de Càritas milers de persones i famílies que estan vivint en un entorn d’aïllament total i amb grans dificultats econòmiques i emocionals com a conseqüència de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19.

A l’acte hi han assistit el president de la FEEC, Jordi Merino, el director de l’empresa TUGA, Illan Botines i el president de Caritas Catalunya, Francesc Roig.

Caritas i la FEEC treballen per tancar un nou conveni on la federació s’implicarà en altres aspectes per seguir col·laborant amb l’ONG.

Mascaretes solidàries 

La Federació d’Entitats Excursionistes i l’empresa catalana Tuga, van posar a la venda el passat mes de juny del 2020 les mascaretes del centenari de la FEEC. Aquestes mascaretes són de tela i incorporen 10 filtres per poder anar substituïnt els que estiguin fets servir. La iniciativa va sorgir després de la normativa que obligava a portar la mascareta en l’espai públic i com a resposta a una demanda  per part d’aquells que vulguin lluir els colors de les seleccions catalanes de muntanya a la seva mascareta.

El disseny ha aprofitat el creat per Tuga per les samarretes de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya i introduia el logotip del cetenari de la FEEC que se celebra aquest 2020.

Aquestes mascaretes es podien comprar al web de Tuga a un preu unitari de 12 euros.

La relació entre Tuga i la FEEC és una entesa que es va iniciar ja fa anys i que s’ha consolidat les darreres temporades com a patrocinador principal de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya. L’empresa igualadina és un dels referents en material de curses per muntanya del país i una de les marques que aposta decididament pels esports de muntanya i en especial per la FEEC.