FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/08/2015

La FEEC i l’escola Orthos organitzen un curs sobre Trail & Obstacle Running

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb el centre de formació Orthos, per al desenvolupament d’una formació especialitzada en Trail Running i OCR. La signatura de l’acord ha anat a càrrec del president de la FEEC, Jordi Merino, i del gerent d’Orthos, Toni Brocal, el dilluns 27 de juliol a la seu de la Federació.

Orthos és un centre privat de formació professional continuada i ocupacional, no reglada que està autoritzat i acreditat per diferents administracions i institucions de reconegut prestigi, nacionals i internacionals. A més, compta amb seu central a Barcelona, Madrid i Sevilla, i delegacions a una vintena de ciutats més de l’Estat espanyol.

Mitjançant aquest acord de col·laboració, Orthos ofereix una beca d’estudis d’un 10% de descompte en totes les seves formacions en els sectors de fitness, wellness i atenció a la salut, esports i oci. A més, Orthos ofereix formació en tècniques manuals i quiromasatge, així com formació empresarial.

Estudis especilitzats en Trail & Obstacle Running

El curs que impulsaran conjuntament la FEEC i Orthos és el “Programa d’estudis especialitzat en Trail & Obstacle Running”. Aquest curs, que comptarà amb l’aval i la participació de la FEEC, té una base teòrica i una predominança pràctica i vivencial, amb un total de 110 hores de durada (el 90% presencials).

El programa del curs, al qual els federats amb la llicència vigent hi poden accedir amb descompte, es desenvoluparà a partir dels següents temes:

  • L’anàlisi de l’activitat esportiva.
  • Els objectius de l’entrenament de Trail Running.
  • La planificació de l’entrenament.
  • L’equipament per al Trail Running.
  • La competició.

El curs d’estudis especialitzats en Trail & Obstacle Running que s’iniciarà a la tardor, finalitzarà amb una cursa per muntanya o una cursa d’obstacles en les quals els alumnes podran competir o participar com a equip de suport. Una vegada finalitzada la formació, sempre i quan s’hagi superat l’avaluació prevista, Orthos i la FEEC lliuraran un diploma de reconeixement.