FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Aeri de Montserrat
Foto: Aeri de Montserrat

Notícies - 18/06/2020

La FEEC i l’Aeri de Montserrat celebren els seus aniversaris amb descomptes pels federats

Anoia Bages Baix Llobregat Excursionisme Escalada Federats

Enguany l’Aeri de Montserrat celebra el seu 90è aniversari. Deu anys menys precisament que la Federació d’Entitatst Excursionistes de Catalunya que es troba en plena celebració del seu centenari, tot i les circumstàncies contràries que estem vivint.

La història del mític telefèric de Montserrat ha anat molt lligada amb l’excursionisme: famílies amb nens petits que pujaven amb l’Aeri per fer una excursió a la part alta de la muntanya, escaladors que l’utilitzaven com a mitjà d’aproximació a les vies de l’entorn, marxes que caminen des dels diferents indrets de Catalunya fins a Montserrat i, el darrer tram (una quimera per alguns), el feien en Aeri.

Sigui quin sigui el motiu que ha portat als milions de viatgers de l’Aeri de Montserrat al llarg d’aquests anys, aprofitant els 90 anys de l’Aeri, es vol reconèixer l’activitat de muntanya, el respecte a la natura i la tasca de la FEEC en el seu centenari, tot oferint un descompte als seus federats per viure l’experiència de pujar a l’Aeri de Montserrat, se’ns dubte el vol més màgic. Per això a partir del proper 24 de juny es posarà ja en funcionament. Els bitllets es poden adquirir  anticipadament amb reserva de franja horària i mínima espera a www.aeridemontserrat.com o directament a les taquilles de l’Aeri.

Per gaudir del descompte de la FEEC es podrà presentar la llicència federativa en format digital o físic i sempre acompanyada del DNI.

Les tarifes per als federats quedarien en 9 euros pujar i baixar o 6 euros només un viatge d’anada. A partir d’aquest dijous 18 de juny ja es podran adquirir tiquets.