FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/05/2016

La FEEC entrega els premis de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu, a Gavà

Raquetes de neu Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha entregat els premis de la 9a Copa Catalana i 11è Circuit de Raquetes de Neu 2016 a Gavà, el dissabte 28. L’acte organitzat per la Unió Muntanyenca Eramprunyà ha aplegat als corredors guardonats de la temporada i a nombrosos participants del circuit.

Han assistit a l’acte l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; el tinent alcalde de Gavà, Miquel Ángel Díaz; el president de la FEEC, Jordi Merino; el vicepresident de la FEEC, Lluís Simó; la vicepresidenta tercera de la FEEC, Meritxell Soler; el director tècnic esportiu de la FEEC, Marcial Alemán; Just Sociats, seleccionador català de l’equip de raquetes de neu de la FEEC; i el president de la Unió Muntanyenca Eramprunyà, Jordi Vilajoan.

Pere Fàbregues i Laia Cuevas, guanyadors de la 9a Copa Catalana de Raquetes de Neu 2016

Pere Fàbregues (Corredors de fons de Viladecavalls) i Laia Cuevas (Associació Esportiva Sant Vicenç de Montalt) han sigut els guanyadors de la 9a Copa Catalana de Raquetes de Neu i han rebut el merescut reconeixement durant la vetllada.

Els dos atletes van començar la competició guanyant la Gormanda Blanca. Posteriorment, Fàbregues va aconseguir la tercera plaça a la Foc de Neu, i va estar també entre els millors a Err-Puigmal i a la Guils-Fontanera. Per altra banda, Laia Cuevas, a més de guanyar a la Gormanda Blanca, va ser tercera a la Foc de Neu, Err-Puigmal i Port del Comte.

Xavier Capdevila (Obrint Traça Club Esportiu) i Marta Morera (Club Esquí Girona) han sigut els subcampions de la copa. La tercera plaça ha sigut per Marc Toda (CE La Xiruca Foradada) i Rosa Valls (AE Mountain Runners del Berguedà).

Classificació per entitats de la 9a Copa Catalana i 11è Circuit de Raquetes de Neu 2016

Durant la vetllada també s’han entregat els guardons a les entitats que han sumat més punts i que han participat amb més socis a les diferents proves , sis en total, a la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu 2016.

En el marc de la copa, l’AE Mountain Runners del Berguedà ha rebut el primer premi. Corredors de fons de Viladecavalls ha rebut el segon premi, i l’AE Matxacuca ha rebut el tercer.

Pel que fa al circuit, el primer premi ha sigut per el CE La Xiruca Foradada. El segon premi ha sigut ex aequo per l’ACE Mataró, el CE Reddis i la UM Eramprunyà. El tercer també l’han compartit dues entitats, el CE de la Segarra i el CE Sant Joan Despí.

També han rebut el reconeixement un grup de 16 muntanyencs que han completat com a mínim cinc de les sis proves del circuit català de raquetes de neu.

Fotografies / Ivan Torres

[table id=69 /]