FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 21/05/2020

La FEEC engega un servei gratuït de recurs jurídic per possibles sancions a entitats i federats

Federats

La Federeció d’Entitats Excusionistes de Catalunya posa a disposició de les seves entitats excursionistes, federats i federades un servei gratuït de recurs de les possibles propostes de sancions realitzades per la pràctica esportiva de les nostres modalitats. Per poder accedir a aquest servei cal enviar un correu a servei.juridic@feec.cat amb les dades de la persona que rep la possible sanció nom i cognom, codi de llicència i imatge de la proposta de sanció. A més a més s’ha de remetre una relació dels fets per preparar les al.legacions a la proposta de sanció.

El servei jurídic de la FEEC s’encarregarà de realitzar l’escrit del primer recurs que s’haurà de presentar en el temps i forma establerta en l’expedient administratiu de la proposta de sanció. En cap cas es donaran respostes ni aclariments d’àmbit jurídic.

La FEEC davant del desconcert actual i de les propostes sancionadores que han rebut alguns dels nostres federats i federades els darrers dies obre aquest nou servei per donar resposta immediata a aquells que hagin patit algun tipus de proposta sancionadora que no s’ajusti a les normes establertes durant aquest període de desconfinament.

Recordem que els federats i federades de la FEEC poden realitzar esport a l’aire lliure dins la seva regió sanitària, tant en fase 0 avançada com en fase 1.

Per accedir a aquesta pràctica esportiva poden utilitzar el seu vehicle particular.

Les franges horàries que es tindran en compte seran les del municipi on es practiqui l’esport. És a dir d’on es surti i s’arribi en la pràctica esportiva. Cal recordar que els municupis de més de 5.000 habitants mantenen les franges horàries per fer esport entre 6 i 10h al matí i 20 i 23h al vespre. Els de menys de 5.000 habitants la franja és de 6h a 23h.

Si ets federat i practiques esport en un municipi de més de 5.000 habitants pots sortir en les dues franges horàries.

L’esport s’ha de realitzar sempre de forma individual mantenint les distàncies de seguretat recomanades per les autoritats d’entre 2m a 10m depenent de l’esport que es practiqui.

 

CONSULTA FAQS FEEC 

Consulta les FAQS del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya