FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/05/2017

La Faiada, primera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La cursa per muntanya La Faiada, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça, obre un any més la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a Pont de Suert, el 14 de maig.

La mitja marató de muntanya La Faiada, amb 21 quilòmetres i 1.225 metres de desnivell positiu, és una cursa que transcorre pel terme municipal del Pont de Suert. La major part del recorregut es realitza per sender i pista forestal, dins l’espai d’interès natural de la Faiada de Malpàs, en uns paratges de gran bellesa, fet que constitueix un gran atractiu pels participants.

Les inscripcions per la cursa estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Ampli planter de favorits a La Faiada

La primera prova de la Copa Catalana comptarà amb un ampli planter de corredors aspirants a ocupar les places de podi. En categoria masculina destaca la presència de corredors com David Adan (CE Pontsicà), Eloi Borras (AAEET), Daniel Castillo (CE Trail Tarraco) o Narayan Macià (UE Vic).

En categoria femenina, Ester Casajuana (CE Alliberadrenalina) i Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc), actual campiona de la copa i subcampiona, respectivament, prometen de nou una emocionant temporada en la lluita pel títol català.

Quatre proves en el 16a edició de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

La Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC inclou enguany un total de quatre proves. El primer bloc el conformen La Faiada i la Cames de Ferro al Puigsacalm, que es disputarà el 28 de maig. Després de la parada estival es reprendrà el circuit de la copa amb la clàssica Pujada al Montsià, el 24 de setembre. La Trepitja Garrotxa Solidària serà l’encarregada de clausurar la competició, el 22 d’octubre.