FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/02/2016

La cursa de raquetes Foc de Neu, segona prova de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

La cursa de raquetes Foc de Neu, organitzada per l’Espot Esquí Club i amb la col·laboració de l’Associació Fallaires d’Isil, arriba a la setena edició el diumenge 21. La prova, que sortirà des dels voltants d’Alòs d’Isil, és puntuable per la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La Foc de Neu és una de les curses de raquetes amb més participació de les que es celebren al Pirineu català. L’any passat van participar al voltant de 300 esportistes. La cursa sortirà des del refugi del Fornet. A les 10 h sortiran els participants que opten a la Copa Catalana, i un quart d’hora després ho faran els participants del circuit. El recorregut consta d’11 quilòmetres i 700 metres de desnivell, passant per els boscos de Bonabé, i transcorre per dins dels termes del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Alguns dels millors especialistes en raquetes de neu estaran presents a la prova. Els principals favorits per la victòria en categoria masculina són Pere Fàbregas, Albert Ferrer i Marc Toda, que ja van fer podi a l’anterior prova de la copa, la Gormanda Blanca. En categoria femenina, Laia Cuevas, primera a la Gormanda Blanca, és la favorita. També han confirmat l’assistència a la prova els membres de la selecció catalana Just Sociats i Jordi Uró.

[table id=69 /]