FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/04/2014

La Cursa de la Talaia inicia el Circuit Català de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

L’Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú organitza l’11a edició de la Cursa de Muntanya de la Talaia, el diumenge 13 d’abril. La prova és la primera competició del Circuit Català de Curses per Muntanya que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El Circuit Català d’enguany compta amb un total de deu proves organitzades per diferents entitats excursionistes de Catalunya entre els mesos d’abril i setembre.

La Cursa de Muntanya de la Talaia, la Marathon Trail by Haglöfs, presenta enguany un recorregut nou i més exigent de 42,32 quilòmetres de distància i 1.800 metres de desnivell positiu acumulat, amb una altitud màxima de 453 metres i una mínima de 70 metres. La prova començarà a les 8 hores des del Càmping Vilanova Park i finalitzarà al mateix lloc a les 13 hores amb l’entrega dels premis. L’organització ha previst altres traçats més assequibles que també s’inicien des del Càmping Vilanova Park. A les 8.30 hores començarà una Caminada Popular d’uns 12 quilòmetres, a les 9.30 hores hi haurà una Cursa per Muntanya de 24 quilòmetres, i a les 10 hores s’iniciarà un circuit d’iniciació de 13 quilòmetres.

Tots els participants, tant els de les curses com els de la caminada, cal que estiguin al punt de sortida a les 7 hores del matí per tal de poder recollir el dorsal. Els qui ho prefereixin podran recollir-lo entres les 17 hores i les 20 hores del dissabte 12 d’abril al mateix Càmping Vilanova. Les inscripcions es poden realitzar en línia fins el divendres 11 d’abril. Cal que tots els assistents tinguin la llicència federativa en vigor o sinó, la podran tramitar al moment.

Pròximes Competicions

Les properes cites del Circuit Català de Curses per Muntanya de la FEEC tindran lloc a l’Alta Segarra el 27 d’abril i a Balaguer l’11 de maig, organitzades pel Centre Excursionista Guissonenc i el Centre Excursionista Balaguer, respectivament.