FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/02/2015

La CronoNiu tanca aquest dissabte la Copa Catalana de Curses Verticals. FGC Mountain Series 6.0

Esquí de muntanya

Aquest dissabte l’estació d’esquí La Molina acollirà la tercera i última prova de la 10a Copa Catalana de Curses Verticals. FGC Mountain Series 6.0 del calendari d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, la CronoNiu, que aquesta temporada celebra la seva 9a edició. Després de les males condicions de la neu del passat mes de desembre, la CronoNiu va haver-se d’ajornar juntament amb la 2a edició de l’Sprint La Molina, que se celebrarà diumenge, totes dues organitzades per La Molina Club d’Esports.

Les inscripcions de la CronoNiu restaran obertes fins dijous 12 de febrer a les 00.00 hores. La prova, que tindrà el tret de sortida dissabte a les 17.30 hores, té un recorregut amb un desnivell de 685 metres des de la sortida del telecabina Alp 2500 a l’arribada situada a l’estació superior del mateix telecabina. Per a les categories cadet masculina i femenina i júnior femenina el desnivell és de 500 metres amb sortida neutralitzada a les 17 hores al mateix lloc i sortida cronometrada des de la part baixa de la Pista Olímpica finalitzant a l’Estació Superior del telecabina Alp 2500.

La 2a Sprint La Molina, del calendari d’opens, diumenge a les 10.30 hores

Diumenge 15 de febrer es disputa la 2a cursa Sprint La Molina, una prova individual, intensa i curta, on els corredors surten en grups de 6, en línia recta, i remunten fent ziga-zaga arribant a una plataforma on es treuen els esquís, els posen a la motxilla i remunten a peu. A la següent plataforma treuen les pells de foca dels esquís i fan el descens fins la meta. El desnivell és de 75 metres i el recorregut se sol fer amb uns 3 minuts.