FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/03/2014

La Cronoescalada de GrandValira i la Travessa Ransol – la Serrera, a Andorra

Esquí de muntanya

El Soldeu Esquí Club organitza la 9a Cronoescalada de GrandValira i la 36a Travessa Ransol – La Serrera, el cap de setmana del 22 i 23 de març. Ambdues competicions formen part de les Curses Open d’esquí de muntanya que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i puntuen per a la Copa d’Andorra d’Esquí de Muntanya.

La Cronoescalada Vertical Race es realitzarà a l’estació d’esquí de GrandValira, a partir de les 8 hores del dissabte 22 de març. El recorregut de la prova preveu l’ascenció fins al pic de l’Encampadana a 2.202 metres d’alçada. La travessa Ransol – la Serrera s’iniciarà a les 8 hores del diumenge 23 de març, i comptarà amb dos recorreguts: el llarg, ascendeix fins a la Cresta del Collet de Coma Varilles i fins a la Serrera, amb un total de 14 quilòmetres recorreguts i 1.600 metres de desnivell positiu i, el curt, puja fins a la Cresta del Collet, amb un recorregut de 9 quilòmetres i uns 1.000 metres de desnivell positiu.

Per participar en totes dues competicions és necessari tenir la llicència federativa vigent o gaudir d’algun tipus d’assegurança que cobreixi la pràctica de l’esquí de muntanya. En acabar cada una de les proves és farà un pica-pica i el lliurament de premis a l’edifici Socioesportiu Perecaus. Les inscripcions anticipades s’acaben aquest dijous 20 de març a les 23 hores.