FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Cartell 5a edició Foc de Neu
Feec Notícies - Cartell 5a edició Foc de Neu

Notícies - 20/02/2014

La Copa d’Europa de Raquetes de Neu arriba a les Valls d’Àneu

Raquetes de neu

La segona prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu tindrà lloc a les Valls d’Àneu, el proper diumenge 23 de febrer. Aquesta competició, que és la 5a edició de Foc de Neu i està organitzada per l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu, puntua per la Copa d’Europa de Raquetes de Neu 2014 i el Circuit Català de la mateixa modalitat.

La prova comptarà amb la confirmació d’una àmplia participació internacional, d’esportistes d’Andorra, França, Itàlia, Noruega, Rússia, Suècia i Suïssa, els quals competiran amb els de la Selecció Catalana representant Catalunya. La competició començarà a les 10 hores pels participants de la Copa d’Europa i la Copa Catalana, i a les 10.30 hores pels del Circuit, que podran escollir entre dos recorreguts, un de llarg i un de curt. El punt de trobada serà el Refugi de Fornet, a quatre quilòmetres d’Alòs d’Isil (Pallars Sobirà).

Per a participar cal estar federat, sinó, és podrà tramitar al moment. El preu de la inscripció inclou dinar pallarès, un obsequi per a tots els participants i el sorteig de material esportiu. A les 12:30 hores hi haurà el lliurament de premis i el pòdium a la Plaça de l’Església d’Isil. El 10 primers classificats en categoria masculina i els cinc primers en categoria femenina rebran un premi en metàl·lic que oscil·la entre els 600 i els 100 euros.

Properes competicions

Les pròximes proves del calendari de la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC tindran lloc a Ulldeter (Campionat de Catalunya) el 15 de març i a Boí, el 23 del mateix mes.