FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/09/2017

La Copa Catalana de Raids d’esports de muntanya es reprèn amb el Costa Brava Raid

Raids d'esports de muntanya

La 14a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es reprèn després de l’estiu amb el Costa Brava Raid, organitzat pel Club Ciclista Platja d’Aro (SE), el cap de setmana del 16 i 17 de setembre.

Castell-Platja d’Aro acollirà una nova edició d’aquest raid que es dividirà en tres categories: elit, aventura i iniciació/familiar. Les disciplines que es duran a terme en les categories elit i aventura són BTT, trekking, cronoescalada, patins, caiac, natació, road book, escalada i ràpel i memory en un màxim de 13 hores i equips de 2 raiders. Els aventurers que participin en categoria elit, la més dura, hauran de superar 102 quilòmetres amb un desnivell de 2.200 metres, mentre que la categoria aventura parteix de 87 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell.

Els raiders de la categoria aventura hauran de superar les mateixes disciplines que en les anteriors categories amb excepció de cronoescalada, escalada i ràpel, en un temps màxim de 5 hores. La distància a recórrer és de 37 quilòmetres i un desnivell total de 650 metres.

L’arribada a meta es tanca el diumenge 17 a la 1 del migdia, a punt per començar la Pasta Party abans del lliurament de premis i el sorteig de material.

El portal Meteomuntanya us ofereix aquest divendres la previsió meteorològica detallada de la prova per tal que pugueu planificar-vos la cursa. Consulteu-la aquí.

Foto / Raul Comino