FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 continua amb la CronoNúria | FEEC

Notícies - 27/01/2015

La Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 continua amb la CronoNúria

Esquí de muntanya

patrocini-esqui-muntanya-FEEC-2015-webNúria acull aquest cap de setmana la segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals. FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, que enguany és Campionat de Catalunya, Premi Millet. Una prova que organitza la Unió Excursionista de Vic, amb l’estreta col·laboració de Vall de Núria i que es disputa aquest dissabte 31 de gener.

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya comeptirà al Campionat amb Gerard Vila, Joan Reyné, Genís Zapater i Xavier Sadurní. A més a més els júniors i cadets del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya també hi participaran representant els seus clubs.

La prova tindrà sortida a les 11.30 hores del matí des del Santuari de Núria i acabarà al cim del Noucreus, amb un desnivell de 840 metres positius i 4,5 quilòmetres de recorregut per les categories absolutes i júnior masculí. Les categories cadets i júnior femení faran sortida neutralitzada 30′ abans de la sortida fins el pont de l’Escudé i el seu recorregut serà de 650 m de desnivell positiu i 3,2 quilòmetres. A les dues del migdia tindrà lloc l’entrega de premis.

De la prova del dissabte en sortiran els Campions de Catalunya de les diferents categories i, amb aquesta, s’arribarà a l’equador de la Copa Catalana que finalitzarà el proper 14 de febrer a La Molina.