FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Recorregut Riudoms-La Mola-RiudomsRecorregut Riudoms-La Mola-Riudoms
Feec Notícies - Recorregut Riudoms-La Mola-RiudomsRecorregut Riudoms-La Mola-Riudoms

Notícies - 23/04/2014

La Copa Catalana de Caminades de Resistència continua aquest cap de setmana a Riudoms

Caminades de resistència

El Centre d’Estudis Riudomencs Arnau Palomar organitza la 12a Caminada de Resistència de Riudoms-La Mola-Riudoms, el proper diumenge 27 d’abril. La trobada forma part de la 17a Copa Catalana de Caminades de Resistència que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquesta caminada va néixer l’any 2003 des de la Secció de Muntanya del CERAP amb la iniciativa de dinamitzar el propi grup excursionista i per donar a conèixer molts entorns desconeguts del Baix Camp.

La prova, de caràcter individual i puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC, començarà a les 6.30 hores des de la plaça de l’Església de Riudoms i té previst que acabi com a màxim a les 21 hores al mateix lloc. Aquesta edició de la caminada compta amb el recorregut clàssic (Coll Roig) de 52 quilòmetres i de 3.332 metres de desnivell acumulat i amb una variant (Torra Fontaubella) de 52,5 quilòmetres i 3.600 metres de desnivell també puntuable per la Copa Catalana amb un punt més (19 punts).

cartell_caminades_resistencia_web_1Per a participar-hi cal estar federat o tenir alguna assegurança de muntanya, sinó des de l’organització es tramitarà una llicència temporal. Les inscripcions es poden realitzar des del web de la FEEC i es tancaran quan s’arribin als 500 participants.

Pròxima Caminada

La propera cita que marca el Calendari de Caminades de Resistència de la FEEC serà la 11a Marxa de Resistència dels 7 Cims, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, el diumenge 4 de maig.