FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/05/2016

La Cerdanya acull les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

El Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) ha celebrat les proves d’accés a Coma Oriola (Masella-Cerdanya) els dies 7 i 8 de maig. El primer dia, es va realitzar una avaluació tècnica amb esquís, i el segon dia de proves es va fer una avaluació condicional.  Els joves que han participat a les proves d’accés, han assistit a una presentació sobre l’esquí de muntanya a càrrec d’esportistes actuals del CTEMC i s’han fet les entrevistes personals als esportistes aspirants.

El temps es va presentar plujós i no massa agradable, però les proves han anat molt bé, amb 33 inscrits, 10 dels qual eren joves nous i de llocs molt diversos, com la Vall d’Aran, el Pallars Sobirà, el Vallès Occidental, el Berguedà o l’Alt Camp. El llistat definitiu dels esportistes que formaran part al CTEMC 2016-2107 es communicarà el setembre.

Aquest any s’ha celebrat la 20a edició de les proves del CTEMC, un projecte que porten a terme moltes persones, que busquen any rere any poder desenvolupar i treballar amb els joves esquidaors de muntanya de Catalunya.

Fotografies / Gil Orriols