FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/09/2015

La caminada de resistència Trenkakames enceta la temporada de tardor de la Copa Catalana

Caminades de resistència

La caminada de resistència Trenkakames, organitzada pel Grup Muntanyenc Lira Vendrellenca, compleix catorze edicions i enceta la temporada de tardor el proper dissabte 3 d’octubre. La marxa serà la vintena prova del calendari de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El circuit de la caminada és circular i presenta una distància de 85 quilòmetres i 2.621 metres de desnivell positiu acumulat. S’ha de completar en un límit de 24 hores. Donada la duresa i distància del recorregut, el conjunt de participants aplega tant senderistes com a corredors de muntanya. Cadascú afronta la caminada a la seva manera, però tots tenen el mateix objectiu: creuar la línia de meta al Vendrell abans de les 10 h del matí del diumenge.

La caminada travessa la comarca del Baix Penedès passant per petits pobles i ermites, oliverars i vinyes, castells i masos, pinedes i barrancades, serres i turons. Alguns dels senders i camins per on passa fa centenars d’anys que conserven el seu traçat. Tot plegat dona un caràcter especial a la Trenkakames.

Les incripcions estan obertes fins al proper dia 1 d’octubre. No es podran realitzar inscripcions el mateix dia de la caminada.