FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 18/06/2019

La BTT Volta a Rubí aconsegueix mantenir l’alta participació

Vallès Occidental BTT

Per tercer any consecutiu, Rubí ha acollit la BTT Volta a Rubí, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí. Inclosa en el calendari de Rodacamins de la FEEC, aquesta és la sisena excursió amb BTT que s’ofereix.

Les xifres es mantenen similars a les edicions anteriors. 320 ciclistes han pogut escollir entre quatre itineraris el diumenge 16 de juny al voltant de Rubí. A més, una vintena d’infants han pogut gaudir d’aquesta sortida, ja que s’ha permès participar als menors de 14 anys, per afavorir la participació infantil i familiar. Aquest seria l’itinerari curt o familiar, de 12 quilòmetres i 200 metres positius de desnivell. L’itinerari mitjà era de 20 quilòmetres i 450 m+. Amdós sortien a les 9 h del matí del Castell de Rubí.

Els que sortien a les 8 h, una hora abans, eren els de l’itinerari llarg i superllarg, que tenien 36 quilòmetres amb 880 metres de desnivell positiu per una banda i 47 quilòmetres i 1.100 m+ per l’altra.

Tal com el nom indica, aquesta realitzava una volta completa deixant Rubí al Centre. La Volta té inici al Castell de Rubí i es mou pels indrets de Ca N’Oriol, Sant Feliuet, La Llana-Can Fonollet, Les Martines, Can Guilera, Castellnou, Can Barceló, Serra Oleguera, Can Serrafossà, Can Balasch, Mas Jornet i tornada per Sant Genís, Can Xercavins i tornava a arribar al Castell de Rubí.

Pausa estiuenca del calendari

El calendari fa una pausa els mesos d’estiu i es reprendrà el 12 d’octubre amb l’excursió ciclista Serra de Rubió-Mas del Tronc, organitzada per l’Agrupació Excursionista Muntanya.