FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/04/2018

La 68a Marxa de Regularitat per Muntanya arriba a Ripoll

Marxes tècniques

El Club Excursionista Ripoll organitza la 68a Marxa de Regularitat per Muntanya el 29 d’abril. La marxa està inclosa dins de la 20a copa catalana de marxes tècniques i de regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Enguany, a diferència d’altres anys, la marxa només serà de regularitat. El recorregut es desenvoluparà per les muntanyes que envolten el poble de Ripoll. L’itinerari serà degudament marcat seguint per un sender amb marques de color verd  i blanc, tot i que es trobaran llocs amb la cinta de la FEEC que tindrà preferència. Com és habitual en les marxes de regularitat, caldrà adaptar el nostre pas al terreny que trepitjarem. La marxa té una durada de 4 hores amb uns 10 quilòmetres i uns 400 metres de desnivell.

La sortida i arribada serà des de la seu social del CE Ripoll, al passeig Sant Joan, 1, a Ripoll. El preu de la inscripció és de 8€ pels posseïdors de la llicència FEEC i soci del club, i de 10€ per la resta d’inscrits. El preu d’inscripció el mateix dia de la marxa és de 12€. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.