FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 21/12/2023

La 55a edició de la Flama de la Llengua Catalana presenta la seva imatge

Barcelonès Cultura

En un acte realitzat a la seu del Club Excursionista Muntanyenc d’Hospitalet de Llobregat es va donar el tret de sortida a la 55a edició de la Flama de la Llengua Catalana.

L’acte va servir per a presentar el nou cartell d’aquesta edició que ha dissenyat, l’alumna d’escola de disseny Serra i Abella, Senyi Huang

El president del CEM Hospitalet, Antoni Casaña, va estar acompanyat del coordinador d’aquesta edició de la Flama Antoni Monros, del màxim responsable de la Flama, Jordi Mir i el president de la FEEC, Jordi Merino.

El 3 i 4 de febrer es farà el tradicional acte a Prada per encendre la flama davant de la tomba de Pompeu Fabra i el 25 de febrer la flama arribarà a Montserrat. Abans des del CEM Hospitalet es faran direfents actes relacionats amb la flama.

El 5 de febrer es farà un acte de benvinguda a l’Hospitalet a la Rambla Marina i al Casino Centre, abans que la flama quedi encesa a l’entitat. Durant els dies següents es faran una projecció de curts, partides de jocs de taula relacionats amb Pompeu Fabra o una mostra de cançons.