Feec Notícies -

Notícies - 01/09/2014

Kilian Jornet suma un nou triomf amb rècord al trofeu Kima dels Alps italians

Curses per Muntanya

Kilian Jornet ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en el Trofeo Kima, després d’imposar-se en la prova puntuable per a la copa del món d’ultratrial. El corredor del Club Poliesportiu de Puigcerdà va batre el seu propi rècord del 2010, amb un temps de 6 hores i 12 minuts, per fer el recorregut de 52 quilòmetres i 4.200 metres de desnivell positiu.

Els membres de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC han fet un molt bon paper en la competició internacional que s’ha disputat a Val Masino, als Alps de la regió de la Llombardia, el passat diumenge 31 d’agost. Pere Aurell (Diedre) ha aconseguit el cinquè lloc, el mateix resultat que Judith Lamas (Centre Excursionista Refalgarí) en la cursa femenina que va guanyar la nordamericana Kasie Enman.