FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Kilian Jornet, segon classificat al Trofeu Marmotta d’Itàlia, prova de la Copa del Món | FEEC

Notícies - 03/03/2015

Kilian Jornet, segon classificat al Trofeu Marmotta d’Itàlia, prova de la Copa del Món

Esquí de muntanya

Itàlia ha acollit el Trofeu Marmotta, la prova de la Copa del Món de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), el passat cap de setmana. Les curses s’han disputat a la Vall Martello i han comptat amb la participació dels esquiadors catalans representant la federació estatal, que un cop més han lluitat per les seves posicions en la classificació mundial disputant la cursa individual i l’esprint.

Kilian Jornet, del Club Poliesportiu de Puigcerdà,  s’ha vist superat per William Bon Mardion i s’ha hagut de conformar amb la plata de la prova individual, fent podi amb el tercer classificat, Xavier Gachet. En noies, el podi l’han format la invencible Laetitia Roux, Axelle Mollaret i Emelie Forsberg.

Diumenge s’ha disputat la prova d’esprint, amb victòria de l’alemany Josep Rottmoser en categoria masculina i de Laetitia Roux en categroria femenina. Els podis els han completat Robert Antonioli i Toni Lautenbacher. En noies, van pujar-hi Elena Nicolini i Emelie Forsberg.

La propera prova de la Copa del Món és la Pierra Menta, que es disputa la setmana que ve i on Kilian Jornet farà parella amb Marc Pinsach.