FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/02/2018

Just Sociats i Sílvia Zúñiga guanyen la cursa de raquetes de neu Err-Puigmal

Raquetes de neu

L’Err-Puigmal, organitzada pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, ha acollit la segona data de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el diumenge 25 de febrer.

Els participants de la copa i circuit  han cobert un recorregut de 9 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu, en un dels entorns més espectaculars de l’Alta Cerdanya. Les condicions de la neu han estat excepcionals, i en el cas dels corredors de la copa, l’elecció de les raquetes correctes ha estat clau a l’hora de poder avançar més ràpid.

Podi masculí a Err-Puigmal

Just Sociats i Sílvia Zúñiga, guanyadors a Err-Puigmal

Just Sociats (CE Terrassa) ha estat el més ràpid a Err i s’ha emportat la victòria. El segon classificat ha estat Quim Costa (CA Olot Terra de Volcans) i el tercer el francès Olivier Cescato. En categoria femenina, Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà) ha sigut la guanyadora.

Just Sociats i Sílvia Zúñiga són dos dels clars favorits per pujar al podi al Campionat d’Europa de Raquetes de Neu que es celebrarà a Guils-Fontanera el proper 3 de març. Les inscripcions per aquesta prova estan obertes i es poden formalitzar a través del lloc web de la FEEC.

Fotos / Ivan Torres