FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/05/2014

Josep Viñas i Laia Andreu, campions de Catalunya de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

Josep Viñas (Unió Excursionista de Vic) i Laia Andreu (Club Excursionista Callús) són els nous campions de Catalunya de Curses per Muntanya. Josep Viñas ha guanyat aquest diumenge la Cursa de Muntanya Mossos d’Esquadra-Sant Amand de Ripoll en una prova on el local Aleix Fàbregas (Club Excursionista de Ripoll) ha aconseguit la tercera posició. En dones, Laia Andreu ha revalidat sense pal·liatius la victòria assolida l’any passat mentre que en júniors els nous campions catalans de l’especialitat són el matadeperenc Jan Margarit (Unió Excursionista de Matadepera) i la vigatana Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic).

Josep Viñas, que ha acabat entrant a la meta amb un temps molt bo (1:56:11), s’ha proclamat campió de Catalunya per primera vegada. Per la seva banda, Laia Andreu no ha tingut rival a l’hora de revalidar la victòria a la Cursa de Sant Amand i s’ha proclamat campiona de Catalunya. La vigatana ha cobert els 22,7 quilòmetres i 2.740 metres de desnivell positiu amb un temps de 2:17:27, aconseguint un marge de quasi nou minuts respecte Paloma Lobera.

Després del Campionat Individual, el Campionat per Equips serà el 7 de setembre amb la Marató de Muntanya de Berga. Les properes proves del calendari de Curses per Muntanya de la FEEC són la 7a Vertical Quiri, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, i el mateix dia, la 5a Trailmontroig 2014, organitzada pel Centre Excursionista de Balaguer.

Fotografia: Josep Maria Montaner / ElRipollès.info

Més fotografies a: http://www.naciodigital.cat/elripolles/galeria/1353/cursa/muntanya/mossos/esquadra-sant/amand