FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Jornada de treball entre els guardes i l’Àrea de Refugis de la FEEC | FEEC

Notícies - 02/12/2013

Jornada de treball entre els guardes i l’Àrea de Refugis de la FEEC

Divendres 29 de novembre va tenir lloc la reunió anual entre els guardes de la xarxa de refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i els nous membres de l’Àrea de Refugis de la Federació, encapçalats per Josep Casanovas, cap de l’Àrea de Territori i Joan Presseguer, coordinador de l’Àrea de Refugis de la FEEC.

La jornada es va celebrar en un edifici municipal situat a l’avinguda Drassanes de Barcelona, degut a les obres d’adequació i millora que s’estan fent a la seu de la FEEC. Sota un clima de total cordialitat i entesa, la reunió va estar presidida per Jordi Merino, el president de la Federació. Va comptar amb gairebé tots els guardes de la nostra xarxa de refugis, als quals se’ls va comunicar el pla d’actuacions de caire general urgents que l’Àrea pretén dur a terme de cara el proper any. Actuacions de caràcter general per a tots els refugis, com la millora energètica o la implantació d’un servei d’Internet pels 356 dies de l’any; o de caire particular, tenint en compte les necessitats de cadascun dels refugis.

La jornada de treball acabà amb un dinar de germanor, on van participar-hi els guardes, els membres de la renovada Àrea de Refugis i el mateix Jordi Merino.