FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Joëlette
Foto: Joëlette

Notícies - 02/08/2022

Joëlette es converteix en nova col.laboradora de la FEEC

Excursionisme Inclusió

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’empresa francesa Joëlette and Co by Ferriol Matrathan signat un nou conveni de col·laboració per als pròxims dos anys.

L’empresa amb seu a Roche-la-Molière (Auvergne Rhone Alpes) té la seva principal producció dedicada a la gamma de material d’esport i lleure adaptat a les persones amb mobilitat reduïda, l’activitat principal del qual és el treball del tub en subcontractació industrial des de 1849.

Aquest acord serveix per a potenciar la inclusió a les diferents activitats programades dins dels calendaris de la FEEC, ja que dota de material específic per a realitzar aquests tipus d’activitats a la muntanya.

En el conveni signat l’empresa francesa ha donat una cadira model Joëlette “nova generació Black Edition” a la FEEC per a que l’àrea inclusiva de la federació gestioni el seu ús i la FEEC ha adquirit també una altra cadira Joëlette per a disposar de dues cadires des de la Federació.

A més a més des de la mateixa empresa se cediran en préstec,  cadires per adults i per a nens per a la jornada de la discapacitat que es farà el 3 de desembre juntament amb la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Parcs Naturals.

L’acord passarà també per a facilitar la formació a través del cap de l’àrea inclusiva, Ramon Rodríguez, i el seu tècnic, sobre l’ús i muntatge de les cadires, per poder així formar a les entitats que hi estiguin interessades. Les mateixes entitats de la FEEC tindran un descompte en adquirir els productes de Joëlette.

El mateix president de la FEEC, Jordi Merino, acompanyat del vicepresident, Josep Casanovas, el cap de l’àrea inclusiva, Ramon Rodríguez, i el col·laborador de l’àrea, Albert Pendon, han viatjat fins a la seu de Joëlette per a signar amb el president de la companyia, Pierre Ferriol, l’acord definitiu.