FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Joan i David Albós, i Rosa Guivernau i Montserrat Bacardit guanyen l’Open de la Vall Fosca | FEEC

Notícies - 02/03/2015

Joan i David Albós, i Rosa Guivernau i Montserrat Bacardit guanyen l’Open de la Vall Fosca

Esquí de muntanya

Els germans David i Joan Albós, de la Unió Excursionista Catalunya de Sants, han guanyat aquest dissabte l’Open de la Vall Fosca, organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur. La cursa, que ha estat la segona prova de la 31a Copa FEEC-Millet per equips del calendari d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC), s’ha pogut realitzar amb bones condicions meteorològiques, després de les nevades dels dies anteriors.

David i Joan Albós han completat el recorregut en 1 hora, 38 minuts i 19 segons. En categoria femenina la cursa l’han guanyada Rosa Guivernau del Club d’Esquí La Pobla de Segur, i Montserrat Bacardit del Club Excursionista Aran, amb un temps de 2 hores, 36 minuts i 39 segons.

El podi masculí l’han completat l’equip format per Gerard Garreta del Club d’Esquí La Pobla de Segur, i Gerard Vila del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) amb 1 hora, 42 minuts i 18 segons. I Joan Reyné de l’Esquí Club Camprodon i Andreu Prost han estat tercers amb 1 hora, 42 minuts i 46 segons.

En categoria femenina, l’equip format per Pilar Caixach de la Unió Excursionista de Sabadell, i Roser Ortés del Club Excursionista de Ripoll van ser les segones classificades, seguides de l’equip de Mariona Aubert i Asunción Yanguas ha quedat tercer amb 1 hora, 52 minuts i 48 segons.