FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/08/2015

Jan Margarit i Maria Samsó, campions en categoria júnior a la prèvia del Campionat del Món Juvenil d’Skyrunning

Curses per Muntanya

La competició ISF Youth Test Event, prèvia del Campionat del Món Juvenil d’Skyrunning, va comptar el passat cap de setmana amb la presència de quatre joves corredors catalans representant a la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME): Jan Margarit, del Centre Excursionista Pontsicà, Marc Traserra, de l’Associació Esportiva Matxacuca , Erola Bisquert, de la Unió Excursionista de Vic, i Maria Samsó, del Centre Excursionista del Penedès. Els van acompanyar el seleccionador, i massatjista, Fernando Rosa en representació de la FEDEM, i el tècnic Arnau Anguera.

Tots els corredors van destacar en les dues proves disputades: un kilòmetre vertical de 3,5 quilòmetres de recorregut, i una mitja marató amb 1.100 metres de desnivell positiu acumulat.

Jan Margarit es va proclamar campió en categoria júnior, tant en el kilòmetre vertical com a la mitja marató, i va aconseguir la quarta plaça de la classificació absoluta. Marc Trasserra, malgrat patir una infecció bucal, va acabar en una meritòria quarta plaça en categoria júnior i va ser dotzè en l’absoluta.

En categoria femenina, Maria Samsó va pujar al lloc més alt del podi en categoria júnior i va ser quarta en la classificació absoluta. Erola Bisquert també va pujar al podi com a segona classificada, i novena en l’absoluta.

Aquests resultats auguren un futur brillant pels corredors catalans al primer Campionat del Món Juvenil d’Skyrunnig al 2016.