FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/04/2018

Inscripcions obertes per a la 10a Trobada dels ‘100 cims’

100 cims Societat

Vilafranca del Penedès acollirà enguany la 10a Trobada dels “100 Cims”, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès el dia 3 de juny.

Les inscripcions ja es troben obertes i el comitè dels “100 Cims” ja ha revelat el programa. La trobada començarà amb la concentració dels participants al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès entre les 9 i les 9:30. Per esperar l’hora de sortida de les excursions, el Centre Excursionista del Penedès oferirà coca, xocolata i cafès per a tots els participants.

L’inici de les excursions serà a les 10 del matí i hi haurà dues opcions: una caminada per l’entorn històric i el parc natural d’Olèrdola i una visita cultural pel centre gòtic de Vilafranca. En el primer cas, l’itinerari, de 3 hores de durada i amb un desnivell de 300 m, surt del castell d’Olèrdola. El recorregut circular seguirà per la font de l’Alba, fondo de la Vall, Can Passeres, Cal Castellví i els forns de calç per arribar de nou al punt de partida. L’anada fins al punt d’inici de l’excursió al peu es farà amb autocar (recordeu-ho en fer la inscripció). Si s’opta per la segona opció, aquesta serà a càrrec de Lourdes Mallart, historiadora i membre del Centre Excursionista del Penedès. Un recorregut d’unes 3 hores de durada que farà parada en els edificis històrics més emblemàtics de la vila.

El dinar serà a les 2 del migida al Pavelló Firal, i inclourà amanida, arrossada, postres i cafe. L’acte de lliurament de reconeixements i premis es farà a les 16:30 h a l’Auditori Municipal, situat al costat del Pavelló Firal. L’acte s’iniciarà amb la benvinguda als participants per part del president del Centre Excursionista del Penedès i del representant de l’Ajuntament. Seguidament hi haurà l’actuació de la Coral del Centre Excursionista del Penedès i la projecció d’un audiovisual “Els meus 100 Cims” de Ramon Carbó.

L’acte continuarà amb el llirament del IX premi literari dels “100 Cims”, el del IX premi “Fotocims” i el reconeixement a les entitats que durant l’any 2017 han superat les 2.000 ascensions. A continuació es farà el reconeixement als federats que han superat els “2×100 Cims”, els “3×100 Cims” i als que han completat el repte dels “100 Cims” durant l’any 2017. La clausura de l’acte anirà a càrrec del president de la FEEC.

Trobareu la relació de federats premiats en aquest llistat.

Inscripcions

Per participar en la trobada cal inscriure’s a través de la pàgina de l’entitat abans del 30 de maig i indicar en en quina activitat es participarà:

  • Acte de lliurament de premis (sense dinar)
  • Excursió a Olèrdola (preu: 5€) i acte de lliurament de premis
  • Visita cultural i acte de lliurament de premis

També  cal indicar si es participarà al dinar (preu: 17 €). Els participants que vulguin dinar, però que tenen alguna intolerància, cal que ho indiquin en el moment de fer la inscripció. La participació és oberta a tothom, federats o no federats, però els no federats que vulguin participar en la caminada per Olèrdola, cal que tramitin una assegurança temporal d’un dia en el mateix moment de fer la inscripció. Per assistir a l’acte de lliurament de premis cal fer inscripció, evidentment gratuïta.

*Per a qualsevol dubte amb les inscripcions truqueu al Centre Excursionista del Penedès: 93 817 22 41