FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/10/2017

Inscripcions obertes a les proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

L’àrea tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC), que se celebraran l’11 i el 12 de novembre.

Hi poden participar tots els nois i noies nascuts entre 1998 i 2003 (15-20 anys), que hauran de triar entre Matadepera i Ripoll per a fer les proves. Per facilitar els desplaçaments, el dissabte 11 de novembre les proves d’accés seran al poliesportiu municipal de Matadepera i, el 12 de novembre a Ripoll, al Centre de Tecnificació Esportiva l’Avellaneda.

Per a fer la inscripció, els interessats han de presentar la documentació descrita al formulari d’inscripció abans del 7 de novembre.

Programa aproximat de les proves:

9:00 Arribada
9:00 – 9:30 Explicació i presentació del CTCMC
9:30 Inici proves físiques d’accés
15:00 Inici de les entrevistes personals individuals

Descripció de les proves físiques:

  1. Prova de multi-salts laterals: Màxim nombre de salts laterals en un minut. Valoració de la coordinació i la potència aeròbica dels aspirants.
  2. Prova de velocitat: Recórrer 150 metres lineals. Valoració de la capacitat anaeròbica alàctica dels aspirants.
  3. Prova específica d’ascens: Recórrer aproximadament 3 quilòmetres i 350 metres de desnivell positiu. Valoració de la capacitat aeròbica dels aspirants.