FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Helvetia
Foto: Helvetia

Notícies - 14/02/2023

Helvètia i la FEEC signen un nou acord de col·laboració

Excursionisme Federats

L’asseguradora suïssa, Helvètia, que aquest any donarà cobertura als federats i federades de la FEEC, ha signat un nou acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

La companyia donarà suport a la Federació en totes les activitats que desenvolupi i que estiguin orientades a la formació i difusió de la pràctica del muntanyisme entre els seus federats i la societat catalana.

L’acord ha estat signat a la seu que té l’asseguradora suïssa a Sevilla, pel CEO d’Helvetia Seguros, Íñigo Soto, i pel mateix president de la FEEC, Jordi Merino.

Soto ha destacat que “amb aquest acord, Helvetia Seguros està contribuint a la pràctica segura del muntanyisme, que cada cop té més adeptes a Catalunya”. Mentre que Jordi Merino ha subratllat el valor que té aquest acord per als seus federats i ha agraït a Helvetia Seguros el seu compromís amb aquest esport. A través d’aquest acord, Helvetia Seguros demostra una vegada més la seva aposta pel muntanyisme i el seu interès per vetllar per la seguretat dels qui el practiquen, protegint-los amb la seva assegurança d’Accidents.