FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Competició esquí muntanya a AndorraCompetició esquí muntanya a AndorraCompetició esquí muntanya a Andorra
Feec Notícies - Competició esquí muntanya a AndorraCompetició esquí muntanya a AndorraCompetició esquí muntanya a Andorra

Notícies - 17/02/2014

Gran èxit dels esportistes catalans als europeus d’Andorra

Esquí de muntanya

L’estació d’esquí d’Ordino-Arcalís ha acollit el Campionat Europeu Font Blanca 2014, organitzat per la Federació Andorrana de Muntanyisme, els dies 14, 15 i 16 de febrer. La competició, la més important d’àmbit internacional d’aquesta temporada, ha comptat amb una prova vertical i una de cursa individual.

Els esquiadors catalans han obtingut molt bons resultats. En la cursa vertical cal destacar l’actuació d’Oriol Cardona (Ski Club Camprodon SE) que ha quedat segon i la de Clàudia Galicia (Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses) que ha aconseguit la tercera posició.

Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca) i Nil Cardona (Ski Club Camprodon SE)  han ocupat la 10a i la 16a posició respectivament en categoria sènior de la modalitat individual, mentre que Oriol Cardona (Ski Club Camprodon SE) s’ha endut la victòria en categoria júnior. En modalitat femenina Sub-23 cal destacar l’actuació de Marta Garcia (Club Excursionista Calldetenes) que ha quedat en 3a posició.