FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/04/2015

Gerard Vila i Roser Ortes guanyen la Copa FEEC-Millet per equips 2015, d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya

La cursa de la PocaTraça ha tancat aquest passat cap de setmana la 31a Copa FEEC-Millet per equips, del calendari de competicions d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC). La Copa se l’han emportada l’esquiador de Sant Julià de Ramis, el gironí Gerard Vila, i les esquiadores Roser Ortés i Pilar Caixach.

La Copa va començar el 8 de febrer amb la TraçaMuga de la Unió Excursionista Urgellenca; la segona prova es va disputar el 28 de febrer amb l’Open de la Vall Fosca del Club d’Esquí de la Pobla de Segur i va continuar amb la 51a Cursa UEC ‘Bassiero’ de la Unió Excursionista de Catalunya, el 15 de març. El 21 de març el Centre Excursionista de Catalunya va celebrar el 57è Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC, que va precedir l’última prova, la 16a PocaTraça Memorial Esteve Soler, del Centre Excursionista d’Olot, i també Campionat de Catalunya per equips. La Copa FEEC-Millet fa puntuar els millors resultats dels qui la disputen; enguany, els esquiadors que han fet dues curses, han pogut puntuar per la Copa i, si les han fetes totes cinc, se’ls han comptat els resultats de les millors quatre curses.

El podi masculí de la Copa, encapçalat per Gerard Vila del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) amb 410 punts, l’han completat Xavier Sadurní del Club Excursionista de Ripoll amb 298, i Alfons Gastón de la Unió Excursionista Urgellenca amb 279. En dones, Roser Ortés, del Club Excursionista de Ripoll amb 420 punts i totes cinc curses disputades, ha fet podi amb Pilar Caixach de la Unió Excursionista de Sabadell amb 420 punts i quatre curses disputades, i Pilar Quesada del Madteam, amb 334 punts.

Júlia Massagué i Albert Artís guanyen en categoria cadet

L’atleta de la Unió Excursionista de Vic, Júlia Massagué, ha guanyat la Copa en categoria cadet, al costat de Maialen Uriz i Carla Martínez de Albornoz. En nois, Albert Artís de la Unió Excursionista de Cornellà ha guanyat per davant de Pau Coll de l’Ski Club Camprodon, i Joan Soler de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà.

Jordi Alis i Helena Salvany guanyen en categoria espoir

Jordi Alis, de la Unió Excursionista Urgellenca, ha guanyat la Copa en categoria espoir, juntament amb Jordi Martín de l’Ski Club Camprodon i Sergi Artis de la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà. En noies, ha guanyat Helena Salvany seguida de Júlia Font, totes dues de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, i Erola Bisquert, de la Unió Excursionista Urgellenca.

Jana Vila i Oriol Barbany guanyen en categoria júnior

L’esportista de la Unió Excursionista Urgellenca, Jana Vila, ha guanyat la Copa en categoria júnior amb Maria Illa de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, i Erola Bisquert, de la Unió Excursionista de Vic. En nois, el podi l’han format Oriol Barbany de l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore, i Sergi Lambea del Centre Muntanyenc Sant Cugat, i Guim Llort de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà.

Alfons Gaston, guanya en categoria veterana

L’esquiador de la Unió Excursionista Urgellenca, guanya la Copa per davant de Xavier Sadurní del Centre Excursionista de Ripoll i Israel Carrasco del Club Excursionista Cerdanya GREC.

Maribel Morillas i Miquel Salamó guanyen en categoria mixta

L’equip format per l’atleta del Club Alpí Palamós, Maribel Morillas i l’atleta del Club Excursionista de Ripoll, Miquel Salamó, ambdós del Taga Team, guanyen la Copa en categoria mixta. El podi el completen l’equip de Carolina Poussier i Marc Calvet, de l’Esquí Club Pas de la Casa – Grau Roig, i l’equip de Bàrbara Badosa del Centre Excursionista d’Olot i Lluís Plenaguma de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, ambdós de l’equip Aspresxtrem.