Feec Notícies -

Notícies - 16/12/2013

Genís Zapater i Sophie Dusautoir guanyen la cronoescalada nocturna del Pas de la Casa

Esquí de muntanya

L’andorrana Sophie Dusautoir (Club Pirinenc Andorrà) i el català Genís Zapater (Ski Club Camprodon SE) aconsegueixen la primera posició de la cronoescalada nocturna: la primera prova d’esquí de muntanya de les curses Open del Calendari de Competicions d’Esquí de Muntanya de la FEEC.

El podi masculí va ser encapçalat per Genís Zapater (Ski Club Camprodon SE) qui es situa a la primera posició al ser el més ràpid amb 34 minuts i 54 segons, seguit pels andorrans Jordi Solé (Club Pirinenc Andorrà) i Ludovic Albés (Club Pirinenc Andorrà).

Sophie Dusautoir aconsegueix la victòria amb 40 minuts i 23 segons, superant la marca de l’edició anterior i demostrant estar en plena forma. En el podi femení, Clàudia Galicia (Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses) va quedar en segona posició, seguida per Anna Comet (Unió Excursionista de Vic).

La cursa va comptar amb la participació de 73 corredors els quals havien de fer dues pujades al coll Blanc per acumular un total de 840 metres de desnivell.

La cronoescalada nocturna obre el calendari de competicions

La 17a Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa (Andorra) ha estat el tret de sortida del calendari de competicions d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La propera prova serà la cronoescalada Vertical Race Donezan, organitzada pel Club Pyrenees Catalanes Ski-Alpinisme, a Mijanès (França) el 21 de desembre.