FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/09/2015

Galeria de fotos de la segona Trobada Senderista Transfronterera dels Pirineus Orientals

La segona edició de la Trobada Senderista Transfronterera dels Pirineus Orientals s’ha celebrat aquest diumenge 6 de setembre recorrent el traçat de l’itinerari transfronterer GRT 79 i la variant GR 11.6 del GR 11, entre les localitats de Molló i coll Pregon.

La trobada organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb el suport del Club Excursionista de Ripoll, ha reunit una quarantena de participants i ha gaudit d’un clar caràcter festiu.

La jornada s’ha iniciat amb un breu acte institucional, amb la participació de l’alcalde de Molló, Josep Coma, i el president de la FEEC, Jordi Merino. La ruta coincidia també amb el GR 151 i l’excursió programada ha estat complementada amb un dinar de motxilla a dalt del coll. La caminada, que ha tingut una durada aproximada de 2 hores, ha superat els 350 metres de desnivell positiu i ha sigut apta per a tothom.

Els itineraris transfronterers són aquells recorreguts que uneixen el GR 11 i el GR 10, és a dir els senders de gran recorregut que recorren la serralada pirinenca pel vessant meridional i el septentrional.

Fotografies / Julio Escarabajal