FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Galeria de fotos de la Marxassa, entre Sant Martí de Montseny i Mataró | FEEC

Notícies - 20/10/2014

Galeria de fotos de la Marxassa, entre Sant Martí de Montseny i Mataró

Caminades de resistència

La Marxassa de l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, ha celebrat la 21a edició aquest cap de setmana. La prova, inclosa al calendari de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, ha recorregut 66,4 quilòmetres entre el Montseny i la capital del Maresme, Mataró.

Enguany la prova ha gaudit d’una meteorologia més propensa a l’estiu que no pas a la tardor amb temperatures altes al migdia. Més de 400 participants han pres sortida a l’ermita de Sant Martí del Montseny a les 7 hores del matí de dissabte 18 d’octubre i han continuat travessant el Parc Natural pel G-5 fins a Sant Celoni. En aquesta edició, la baixada a Sant Celoni s’ha variat i s’ha millorat el recorregut respecte els altres anys, evitant voltes innecessàries per arribar al control. Des d’aquí els participants han continuat cap al Parc Natural del Montnegre-Corredor, per seguir el GR-92 i posar punt i final a peu de platja, a l’ermita de Sant Simó de Mataró.

La propera i última prova del calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya serà la 20a Marxa del Garraf, el 2 de novembre, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

Galeria de fotos de Xavier Capdevila