FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Galeria de fotos de la Marxa Rasos de Peguera-Manresa del CE de la Comarca del Bages | FEEC

Notícies - 14/10/2014

Galeria de fotos de la Marxa Rasos de Peguera-Manresa del CE de la Comarca del Bages

Caminades de resistència

El Centre Excursionista de la Comarca del Bages ha celebrat aquest cap de setmana la Marxa Rasos de Peguera-Manresa, que enguany ha aplegat a 140 participants en una prova puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

El sol ha acompanyat els caminaires, que han comptat amb una meteorologia perfecta per a fer la prova. Enguany el CE de la Comarca del Bages ha col·locat la sortida de la marxa al Xalet Refugi de Rasos de Peguera del Centre Excursionista Montserrat de Manresa, que es va inaugurar el passat mes d’abril després de reformar-lo. Els participants han fet un recorregut de 82 quilòmetres i quasi 4.000 metres de desnivell acumulat, baixant fins el Campllong, fent el pas per l’Obaga dels Tossals per un corriol fresc enmig de la vegetació i de la fageda on ja comencen a canviar els colors de les fulles, i acabant amb una nit estrellada.

La propera cita del calendari és aquest dissabte amb la Marxassa, organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, que travessa del Parc Natural del Montseny al Parc Natural del Motnegre i Corredor i acaba a la capital del Maresme, Mataró.

Fotografies: Xavier Capdevila