FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/10/2016

Galeria de fotos de la 15a Trenkakames, de la Copa Catalana de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

La 15a edició de la Trenkakames, organitzada pel Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca i prova de la 19a Copa Catalana de Caminades de Resistència dels calendaris de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), s’ha celebrat aquests 1 i 2 d’octubre.

La caminada, que es podia fer amb un màxim de 24 hores, va comptar amb 158 participants prenent la sortida a les 10.00 hores del matí, amb 85 quilòmetres per davant i 5.800 metres de desnivell acumulat.

Amb un temps força ennuvolat al començament de la prova, el primer participant va acabar la caminada amb un temps d’11 hores i 14 minuts, mentre que l’últim caminador va trigar poc més de 23 hores. L’anècdota destacable de la jornada es va donar quan el segon i tercer participant en arribar es van jugar a cara i creu la posició, ja que van entrar junts a meta.

El recorregut sencer el van completar 112 valents, amb un total de 46 abandonaments probablement degut a la forta xafogor i humitat que va fer durant tota la prova.

La valoració per part de l’entitat organitzadora va ser molt positiva i és remarcable el fet de moure més de 130 voluntaris, entre marcadors i recollidors de les cintes del recorregut, voluntaris dels avituallaments, personal de Protecció Civil i membres de la Creu Roja, per preparar una caminada per a uns 170 participants.

Fotografies / Xavier Capdevila