FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/04/2016

Galeria de fotos de la 14a caminada de resistència Riudoms – la Mola – Riudoms

Caminades de resistència

La 14a edició de la caminada Riudoms-la Mola-Riudoms, prova puntuable per a la 19a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), s’ha celebrat aquest passat diumenge 24 d’abril, amb 325 participants inscrits.

En una jornada marcada pel fort vent, els participants han recorregut els 54,8 quilòmetres de la ruta, amb un desnivell acumulat de 3.852 metres, en un trajecte que va recórrer els termes municipals de Riudoms, Montbrió, Mont-roig del Camp, Colldejou, l’Argentera, Duesaigües, Riudecanyes i Botarell. S’ha passat per punts que ofereixen una panoràmica de la comarca tan bonics com el castell d’Escornalbou, el coll Roig, l’Enderrocada i la mateixa Mola de Colldejou.

Un total de vuit controls han oferit avituallament i suport als corredors i caminants, que han començat la caminada a les 6.30 hores del matí després que la Colla de Diables de Riudoms marqués la sortida amb una carretillada. La caminada està organitzada per la secció de Muntanya del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

Fotografies / Xavier Capdevila