Feec Notícies -

Notícies - 15/09/2016

Francesc Roldán i Natàlia Lanau, guanyadors de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc 2016

Escalada

La 13a Copa Catalana d’Escalada en Bloc de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’ha clausurat a Caldes de Montbui (Vallès Oriental), el dissabte dia 10. El rocòdrom El Gat Penjat ha estat l’escenari d’aquesta última prova, on han participat la majoria d’escaladors que habitualment competeixen a les proves de la copa, tant d’escalada en bloc com de dificultat.

Francesc Roldán i Natàlia Lanau guanyen la Copa Catalana d’Escalada en Bloc

La Copa Catalana d’Escalada en Bloc de la FEEC ha comptat amb tres proves aquesta temporada. La competició va començar a Igualada el dia 5 de març, amb la victòria d’Àlex Hernández (CE Berguedà) i Francis Guillen (CE Sant Quirze). La segona prova es va disputar a l’Hospitalet de Llobregat, el 16 d’abril, amb victòria de David Belmonte (UE Sabadell) i Rut Casas (GE Manlleu). En l’última prova, al rocòdrom El Gat Penjat, a Caldes de Montbui, el 10 de setembre, Rut Casas va tornar al primer calaix del podi, mentre que en categoria masculina la victòria va ser per Francesc Roldán (AE Matxacuca).

De la suma de punts en les tres proves de la copa ha resultat guanyador de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc de la FEEC, en categoria masculina, Francesc Roldán, per la victòria a Caldes i la segona plaça a Hospitalet, i en categoria femenina, Natàlia Lanau (UEC Tortosa). L’escaladora de les terres de l’Ebre ha estat la més regular de la temporada, participant a les tres proves, i aconseguint dues valuoses segones places a Igualada i Caldes.

En aquest document podeu consultar la classificació final per a totes les categories: Classificació Copa Catalana Escalada en Bloc 2016.