FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/10/2016

Finalitzada l’actuació de millora al refugi Estanys de la Pera

Refugis

Després de dues setmanes de feina han finalitzat les obres de millora realitzades al refugi Estanys de la Pera, a la Cerdanya.

Els treballs han consistit en la substitució dels marcs i els vidres de les finestres del menjador, que ara són dobles, amb la qual cosa se solucionen els problemes d’aïllament que tenia l’equipament. També s’ha col·locat una campana industrial d’acer inoxidable i s’ha fet el corresponent forat a la paret per a garantir la sortida de fums.

Finalment, l’actuació més laboriosa ha consistit en substituir el sistema de la captació d’aigua, enterrant suficientment la canonada que porta l’aigua al refugi per evitar que es geli durant l’hivern. Per a garantir l’abastiment d’aigua a l’hivern també s’ha col·locat un tram de tub calefactat des de l’arqueta de buidatge fins a l’entrada de l’aigua al refugi.

Una actuació que entenem cabdal per tal de poder donar un bon servei als usuaris dels refugis de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC) i que deixa l’equipament en unes excel·lents condicions tant de treball per als guardes com de confortabilitat per als usuaris.