FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: El Joc Produccions
Foto: El Joc Produccions

Notícies - 13/11/2020

FGC aposta per l’esquí de muntanya i presenta el seu forfet anual per segon any

Esquí de muntanya Esquí de Muntanya

Les estacions de muntanya de FGC presenten el que ja és la segona edició del seu forfet d’esquí de muntanya.

Després d’un primer any de presentació, tot i la pandèmia, des de FGC es vol seguir apostant per donar un servei especial als esquiadors de muntanya.

El forfet permetrà donar més seguretat a tots aquells esquiadors que vulguin utilitzar les pistes i servirà per recórrer uns circuits marcats que les estacions elaboraran dins del seu domini esquiable. Cada estació tindrà tres circuits per fer esquí de muntanya que seran oberts a tothom.

A més a més els usuaris d’aquest forfet podran realitzar dues pujades amb remuntadors de les estacions cada dia que s’utilitzi aquest abonament. Les mateixes estacions posaran a l’abast dels esquiadors diversos serveis per ajudar a la comoditat. Un d’aquests avantatges serà per exemple la gratuïtat del cremallera per poder arribar a les pistes de la Vall de Núria, durant la temporada d’hivern. 

El forfet va dirigit principalment a aquell públic que es vol iniciar en l’esquí de muntanya en un entorn segur com és el que ofereixen les pistes d’esquí i els que vulguin gaduir dels avantatges que ofereix.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha destacat la importància de seguir donant a conèixer l’esquí de muntanya entre aquells usuaris que encara no l’han provat mai i ha remarcat la importància de poder regular també els espais de les pistes d’esquí del territori.

 

Una estació més, mateix preu

FGC augmenta la seva oferta d’estacions d’esquí a les de la Molina, Vall de Núria, Vallter, Port Ainé, i Espot s’afegeix aquest any l’estació de Boí Taüll.

Tot i aquesta nova estació el forfet mantindrà el preu per als federats de la FEEC de 104€ durant tot l’any. Els federats que vulguin gaudir d’aquest descompte hauran d’introduir el codi 21_FM.FEEC

Pel que fa a la situació actual de la pandèmia des de FGC s’ha realitzat un protocol d’actuació a les estacions d’esquí que gestiona l’ens públic. 

En cas de poder obrir menys de 90 dies les estacions durant la temporada, des de FGC s’han contemplat diferents opcions per aquells que tinguin aquests forfets. Les opcions es poden consultar a les condicions de contractació.

Tots els que comprin el forfet de temporada d’esquí de muntanya hauran de presentar la llicència federativa a les taquilles en vigència quan es reculli el forfet. Els usuaris podran escollir en quina de les estacions volen recollir l’abonament.

Cal recordar que el forfet de temporada d’esquí de muntanya no inclou una assegurança en cas d’accident però que els federats de la FEEC queden coberts amb la llicència federativa D.

 

Compra el forfet