FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/10/2015

Es tanca la via ferrada Regina per deteriorament

L’ajuntament del municipi de Peramola, a l’Alt Urgell, ha notificat el tancament de la via ferrada Regina, ubicada en aquest terme municipal.

La decisió s’ha pres després de l’elaboració de l’informe tècnic 260/14 UIM-1 realitzat per membres de la Unitat d’Intervenció en Muntanya arran de la inspecció que es va realitzar el 25 d’abril de 2014 a la via ferrada Regina de Peramola. L’informe tècnic posa de manifest el mal estat de la instal·lació esportiva, que es tanca a l’efecte que es prenguin les mesures adients per resoldre les deficiències que poden posar en perill la seguretat dels usuaris de la instal·lació.

L’últim Ple de l’Ajuntament de Peramola ha acordat que es tanqui la via pel seu mal estat i ho ha notificat als propietaris dels terrenys, a la Unitat d’Intervenció en Muntanya dels Mossos d’Esquadra, als GRAE dels Bombers de la Generalitat, als Agents Rurals, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i a la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC), per a fer la informació extensiva a tots aquells interessats.