FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Es convoca una jornada de seguretat en allaus dirigida a tots els públics, a Tavascan | FEEC

Notícies - 25/02/2016

Es convoca una jornada de seguretat en allaus dirigida a tots els públics, a Tavascan

Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’EntiACNAtats Excursionistes de Catalunya (FEEC), conjuntament amb el Centre Excursionista La Xiruca Foradada i l’Associació pel Coneixement de la Neu i les Allaus (ACNA), organitza una jornada de conscienciació del fenomen de les allaus en la muntanya hivernal, el 19 de març a Tavascan.

CE la xirucaEl curs està obert a tothom i l’objectiu principal és aprendre quins són els factors que influeixen en el perill d’allaus i quines són les eines més importants que hem d’utilitzar a l’hora de circular per la muntanya amb seguretat. És una jornada orientada a l’aprenentatge del rescat, la interpretació del terreny i la interpretació del Butlletí de Perill d’Allaus.

La jornada durarà 10 hores, amb els continguts repartits amb dues hores de teòrica i vuit de pràctica. Aquells que vulguin participar-hi han de presentar la documentació que es demana a area.formacio@feec.cat fins el 9 de març, per a poder formalitzar la inscripció, que ofereix descompte als federats de la FEEC.